5/18/2014

tricky • one



Από μικρούς μας άρεσαν τα «κόλπα». 

Από τους ταχυδακτυλουργούς με τα κρυμμένα περιστέρια και τον Άσσο στο μανίκι μέχρι τις εκπλήξεις του «Αυγουλάρα» το Πάσχα, κάθε φορά που ανακαλύπτουμε ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται… κάθε μεταμφιεσμένη σουρπριζ, μας δίνει χαρά και ενθουσιασμό!

Κάπως έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα και ανάγκη για μια ακόμη στήλη στο blog μου. 

Αυτήν που θα σου δίνει έξυπνες και χρηστικές λύσεις, DIY προτάσεις, beauty tips & tricks και θα σου μαθαίνει πως για παράδειγμα… το γιαούρτι με μέλι δεν είναι απλά –και μόνο – καλό για πρωινό!

Το  tricky #one αφορά σε ένα πρόβλημα που λίγο πολύ έχουμε αντιμετωπίσει όλες μας.

Τα Faux Bijoux πολλές αγάπησαν, τις πράσινες, μπλε γραμμές που αφήνουν τα δαχτυλίδια σαν αποτυχημένο tattoo στο γυμνάσιο, ουδείς!

Οι λεκέδες από κοσμήματα είναι συχνό φαινόμενο και αρκετές φορές επιλέγουμε να μην φορέσουμε ποτέ ξανά το αγαπημένο εκείνο δαχτυλίδι που ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα ή ήταν δώρο από την κολλητή μας, ή απλά τρέξαμε να αρπάξουμε πρώτες όταν το είδαμε να λαμπιρίζει όλο υποσχέσεις στο stand κάποιας γνωστής αλυσίδας. 


Η λύση υπάρχει φίλη μου και συγκεκριμένα βρίσκεται στο boudoir σου: Το διαφανές βερνίκι νυχιών δεν είναι απλά η τέλεια βάση για το μανό σου, ούτε το ακαταμάχητο γυαλιστικό για το μανικιούρ σου. Είναι το μαγικό προϊόν που θα εξαφανίσει τους ενοχλητικούς λεκέδες από το δάχτυλο σου σε μόλις 1 λεπτό.





Απλά πέρασε μια καλή στρώση στην εσωτερική πλευρά του δαχτυλιδιού σου και άφησε το να στεγνώσει.

Λεκέδες; Ποιοι λεκέδες; Το δαχτυλίδι σου έγινε ξανά σαν καινούριο και είναι έτοιμο να απογειώσει το look σου!

Μίλα μου…όμορφα,στα σχόλια.

Caprigirl!         




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου